Gjestebud i vikingstil

Vi tar gjerne i mot gjestebud i vikingstil med god mat og drikke, oppkledning i drakter, historiefortellinger, tevlinger og kappestrider, kulturinnslag og god prat. Vi har ulike menyer og tar i mot gjestebud fra 30-250 personer. Kontakt oss gjerne for mer informasjon om ulike gjestebud og menyer. Vi skreddersyr og tilpasser det meste til kundens ønsker og behov.

Seminar

Bestill gjerne gjestebud og benytt gjerne anledningen til faglig eller øvrig informasjon til dine gjester. Langhuset er utrustet med hjelpemidler for å gjennomføre foredrag og vi har hatt mange spennende foredrag gjennom siste året. I forbindelse med HORVA 2010 deltok flere hundre gjester på ulike seminar og foredrag. Foredragene bør ha begrenset varighet og vertskapet serverer gjerne vikingmat og matsmak.

Skolebesøk

Skoler, SFO og barnehager blir gjerne vikinger hos oss for en dag. Her får en være vikinger for en dag, kledd opp i vikingdrakter, sverd og skjold, historiefortellinger, bake vikingbrød på bål og mange ulike leker og tevlinger. Ta kontakt med oss for spesielle avtaler og tilrettelegging.

2013: Se omtale av SFO-Sommerklubben 2013 under «Aktuelt».

2010: Se omtale fra Helgeland Arbeiderblad av SFO-barn som har historietime i Langhuset