Representanter fra ulike land var invitert til å lage og servere sine nasjonalretter. Vertskapet i Langhuset hadde tilberedt norsk tradisjonsmat. Ungdommer som hadde deltatt i prosjektet ’’Fire årstider’’ viste fram ulike danser og dansetradisjoner fra sine hjemland.
Internasjonal dag markerte avslutning på ’’dagligliv i Langhuset gjennom Fire årstider’’. Deltakerne har gjennom 35 samlinger lært om tradisjonelle norske håndverk, arbeidsliv i fortid, nåtid og fremtid, om mattradisjoner, fiske og fangst, skog- og landbruk. Langhuset takker alle bidragsytere, instruktører, prosjektledere og veiledere for godt samarbeid, og en spesiell takk til UDI som med sine prosjektmidler har bidratt til å gjennomføre prosjektet.
Besøkende i Langhuset står i kø for å smake på alle godbitene som ble servert.
Ordfører Bård Anders Langø deltok i festmåltidet og satte stor pris på arrangementet og velsmakende mat.
Lekre matretter fra Syria var blant nasjonal-rettene som ble servert
Danse oppvisningene med ungdommer fra Afghanistan satte fyr i Langhuset og fikk stående applaus fra gjestene.