Forbundet Kysten. Gjestebud i Langhuset.

20.07.2013 var det duket til festmiddag med Gjestebud i langhuset ved Høvdingsete på Sandnes i Sandnessjøen.

Forbundet Kysten i samarbeid med Alstahaug Kystlag hadde på avslutningskvelden valgt Gildehallen i langhuset på Sandnes i Sandnessjøen til sin festmiddag. Der ble det til fulle hus med over 250 gjester servert skikkelig vikingmat med fisk til forrett servert i "vikingskip", reinsdyr til hovedrett og rabarbrakompott til dessert samt god drikke til. Forbundet Kystens stevne deltakere roste både den gode maten, men også den gode stemningen i de flotte omgivelsene i langhuset.

 

Fredag 19.07.2013. En av gjestene, Egil Rossavik fra Stavanger - på dagen før visitt - har funnet seg godt til rette i høvdingstolen! 

 

Lørdag 20.07.2013 - Gjestebud. Langhuset var fylt opp med over 250 gjester som fikk en minnerik aften med god mat og drikke i flotte omgivelser som høvet seg kystens folk. 

 

Lørdag 20.07.2013. En sliten, men fornøyd trio slapper av på sengekanten i Årestua i langhuset. Messegeneral John Kåre Olsen m/ husfrue og altmuligmann Øystein Andreassen (t.v) 

 

Søndag 21.07.2013. Fembøringen Siglurd klar for avgang til Gjøa utenfor Namsos. En verdig etterkommer fra vikingskipene.